Let's be gypsies

Het gypsiekwartet Let’s be gypsies speelt de muziek in de geest van hun grote voorbeeld Django Reinhardt. De nummers die ze spelen stammen dan ook uit de Hot club du France.

Let’s be gypsies

Het gypsiekwartet Let’s be gypsies speelt de muziek in de geest van hun grote voorbeeld Django Reinhardt. De nummers die ze spelen stammen dan ook uit de Hot club du France. De band bestaat uit Erik Koning op viool, Roy de Rijke op sologitaar, Mike van Leeuwen op slaggitaar en Ton Voskuilen op contrabas.

Erik, Mike en Ton vormden al eerder een eenheid in eerdere bands. Ze zijn ook trouwe bezoekers van het jaarlijkse zigeunerfestival dat gehouden wordt in het Franse Samois sur Seine, de laatste rustplaats van Django. Het is een festival waar ook veel door bezoekers wordt gemusiceerd. Dit is dan ook de plek waar ze voor het eerst Roy op sologitaar zagen spelen. Ze waren gelijk onder de indruk van zijn talent en zijn dan ook zeer verheugd dat zij dan nu een band met hem kunnen vormen.

We hebben een nieuwe clip uit waar we apetrots op zijn. Graag zoveel mogelijk delen.

Live CD ’Let’s be Gypsies’

Onze cd is vanaf nu te bestellen via het contactformulier.
Voor een bedrag van  €7,50 excl. €1 verzendkosten heeft u een unieke cd in huis.

De live cd is ook te beluisteren op

https://www.dropbox.com/sh/cq9h96dq0zw1v4y/AAAaLkq2hjr3-ki0ChbQY5pca?dl=0

Na een optreden in theater Walhalla in het kader van North Sea Round Town, bleek dat het hele optreden was opgenomen. Nadat we de tracks een aantal keren hadden beluisterd waren we het er over eens: dit gaan we uitbrengen. Zo is deze cd ontstaan.
ZMC Studio’s heeft de tracks gemixt .

Artikel over onze cd op www.deschiedammeronline.nl.

Beeldverslag van onze tour door Londen eind februari 2017:

Artikel over tour door Londen op www.devlaardinger.nl.

Hier een kleine reportage van ons optreden in Schiedam van Look tv:

Hier een impressie van ons optreden in Schiedam: